Käsihoidot

Kädet ovat käyntikorttisi!

Hoidetut kädet huomataan. Käsihoidossa kynnet ja kynsinauhat siistitään ja muotoillaan kauniiksi. Käsissämme on paljon lihaksia, joiden hieronta tuntuu erityisen ihanalta – hieronta on kiireisen naisen pikarentouttaja! Käsihieronta poistaa stressiä, rentouttaa koko kehoa ja tuo mielihyvää. Voit yhdistää käsihieronnan lisäpalveluna esimerkiksi kasvohoitoon. Lakkaus viimeistelee käsihoidon.

Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva lämmin parafiini parantaa ihon aineenvaihduntaa, rentouttaa ja lievittää kipuja, häivyttäen ihon kuivuudesta johtuvia epäkohtia. Hoidon lopputuloksena on pehmeä iho, joka myös näyttää terveemmältä ja huomattavasti nuoremmalta. Parafiinihoito soveltuu erinomaisesti käsien talvihoidoksi ja on myös hemmotteleva lisä muiden hoitojen yhteydessä. Parafiinihoidon pitkävaikutteinen lämpö lievittää kipua, jäykkyyttä, tulehdusta, urheiluvammoja ja lihaskouristuksia. Se onkin hyvin suositeltavaa niveljäykkyydestä kärsiville sekä reumapotilaille. Lämmin rauhoittava parafiini elvyttää myös verenkiertoa ja rentouttaa hoitojen yhteydessä!

Käsihoito 
Hoidetut kädet ovat käyntikorttisi! Käsihoidossa kynnet ja kynsinauhat siistitään ja muotoillaan kauniiksi. Käsissämme on paljon lihaksia, joiden hieronta tuntuu erityisen ihanalta – hieronta on kiireisen naisen pikarentouttaja! Käsihieronta poistaa stressiä, rentouttaa koko kehoa ja tuo mielihyvää. Voit yhdistää käsihieronnan lisäpalveluna esimerkiksi kasvohoitoon. Lakkaus viimeistelee käsihoidon.
sis. kynsinauhojen ja kynsien hoito, hieronta, kynsien lakkaus.
Kesto 1 h. Hinta 65 €
Käsihieronta yhdistettynä hoitoihin 10€ 
Parafiinihoito käsille

Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva lämmin parafiini parantaa ihon aineenvaihduntaa, rentouttaa ja lievittää kipuja, häivyttää uurteita ja ryppyjä. Hoidon lopputuloksena on pehmeä iho, joka myös näyttää terveemmältä ja huomattavasti nuoremmalta. Parafiinihoito soveltuu erinomaisesti käsien talvihoidoksi ja on myös hemmotteleva lisä muiden hoitojen yhteydessä. 

Parafiinihoito käsille, sis. käsihieronta sekä parafiininaamio.  

Kesto 30 min. Hinta 40€

 

Parafiinit käsiin hoidon yhteydessä

-Parafiinit käsiin hoidon yhteydessä 15 €

Deluxe-käsihoito
Hoidetut kädet ovat käyntikorttisi! Käsihoidossa kynnet ja kynsinauhat siistitään ja muotoillaan kauniiksi. Käsissämme on paljon lihaksia, joiden hieronta tuntuu erityisen ihanalta – hieronta on kiireisen naisen pikarentouttaja! Käsihieronta poistaa stressiä, rentouttaa koko kehoa ja tuo mielihyvää. Deluxe-käsihoito sisältää ylellisen parafiinihoidon sekä pidemmän hieronnan käsiin. Lakkaus viimeistelee käsihoidon.
sis. kynsinauhojen ja kynsien hoito, kuorinta, pitkä hieronta, parafiininaamio, lakkaus.
Kesto 1 h 30 min. Hinta 85 €