Guinot manuaaliset vartalohoidot 

Aromatic Body

Luonnonmukainen erikoisvartalohoito hellii aisteja ja muokkaa vartalon kaaria. Luonto on täynnä aarteita, joita GUINOT on hyödyntänyt kehittäessään AROMATIC BODY-erikoisvartalohoidot. Kolmessa erilaisessa hoitokokonaisuudessa eteeristen öljyjen energia ja mieltä rauhoittava vaikutus yhdistyvät kosmetologin ammattitaitoisiin hierontaotteisiin. AROMATIC BODY on mielihyvälle ja tehokkaalle vartalonhoidolle omistettu kauneushoitolahetki.

Vartalon ihonhoitoon kiinnitetään usein vähemmän huomiota kuin kasvoihin, mutta sen tärkeyttä ei pidä vähätellä. Kosmetologisi suosittelee juuri Sinulle sopivat ihonhoitotuotteet Guinot-vartalotuotteiden joukosta, olipa kauneustavoitteesi sitten kiinteys, kosteutus tai ylellinen hemmottelu!

 

Aromatic Body Minceur – kolmivaikutteinen vartaloa kiinteyttävä vartalon erikoishoito
Muokkaava ja hoikentava hoito, joka poistaa nesteitä sekä kuona-aineita tehokkaasti. Sokeriruoko/papaija/sitruunakuorinta valmistaa ihosi vastaanottamaan hoitoaineita aktivoiden mikroverenkiertoa ja solujen aineenvaihduntaa. Eteeristen öljyjen ja selluliittinoduleita hajottavan hieronnan yhteisvaikutuksesta vartalon iho napakoituu silminnähden! Aromaattiset öljyt hellivät tuoksullaan ja stimuloivat ihon rasva-aineenvaihdunnan vähentäen ihon muhkuraisuutta. Vihreän teen uute sekä sypressin eteerinen öljy aktivoivat pintaverenkiertoa, aprikoosinkivi- ja rypälesiemenenöljy vahvistavat ihon hydrolipidistä suojakalvoa. Nesteitä tehokkaasti poistava saunamask-naamio viimeistelee tämän rentouttavan hoidon saven ja vihreän teen vaikutuksesta. Tunnet OLOsi kevyeksi ja vaatteet suorastaan sujahtavat päällesi!
Sis. kuorinta koko vartalolle, hieronta 50 min koko vartalolle, saunamask reidet sekä vatsa.
2 h 15 min – 150 €
Erinomainen hoito yhdistettäväksi LPG-sarjaan, OLO suosittelee!
Aromatic Body Energie – Rentouttava hyvän OLOn hetki vartalolle
Jos kaipaat rentoutumista, tämä vartalohieronta on vastaus siihen! Eteerinen öljysekoitus ja Energie-hieronta hellivät aistejasi ja valtaavat kehosi hyvänOLOn tunteella.
sis. kokovartalon hieronta 50 min.
1 h – 95 €
Aromatic Body Doucheur – vartalon täydelliseen rentoutumiseen!
Ihoa kirkastava ja ravitseva kuorintakäsittely, joka kruunataan rentouttavalla hieronnalla. Herkullisen tuoksuinen kuorinta sisältää sokeriruoko- ja kiwiuutetta. Aromaattinen energising-öljy hellii aistejasi rentouttavan hieronnan kanssa. Ihostasi tulee uskomattoman pehmeä ja OLOsi on uudistunut!
Sis. kuorinta koko vartalolle, hieronta koko vartalolle 50 min.
1 h 30 min – 110 €