Manuaaliset kasvohoidot

Tehohoitoa erikoiskasvohoidolla – aktiiviaineiden avulla ihosi hehkuu nuorekkuutta ja on hyvinvoiva!

 

LIFT SUMMUMGuinot Lift Summum-erikoiskasvohoito on täsmäisku ihon ikääntymisen merkkeihin! Kokonaisvaltainen, kiinteyttävä kasvohoito kasvoille, kaulalle ja decolteelle. Hoidon erikoisuutena ovat kaksoiskuorinta, erittäin aktivoiva ja kohottava hieronta sekä täsmätuote juonteille. Bonuksena erikoisnaamiot sekä kasvoille, että decolteelle. Hoito sisältää käsihieronnan naamion vaikutusajalla. Lopputuloksena kiinteämpi, kirkas iho ja kohonnut ilme! Manuaalinen, käsin tehtävä erikoiskasvohoito – iätöntä kauneutta, ihanaa hemmottelua! Hoidon kruunaa OLOn lämminkivihieronnat ja lämmöllään hellivä spa-hoitopeti! 

 

AROMATIC-hoidolla elinvoimaa luonnosta! Lääkekasveja on käytetty parantamiseen jo 10 000 vuoden ajan. Guinot on kehittänyt aromaterapiaan pohjautuvan erikoiskasvohoidon, jonka kasviperäiset vaikuttavat aineet, aromaattiset öljytiivisteet sekä rentouttava hieronta saavat ihosi hehkumaan kauniina ja kuulaana. Hoidossa valitaan ja käytetään juuri Sinun kauneustavoitteesi mukaisia öljyjä parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi. Stressi näkyy kasvoilla tummina silmänalusina sekä harmaana, sameana ihon värinä. Aromatic Face -kasvohoito rentouttaa kokonaisvaltaisesti, kun taianomaiset tuoksut yhdistyvät kosmetologin ammattitaitoisten käsien kosketukseen. Aromaattiset öljyt ja ainutlaatuinen Aromatic-hieronta hyväilevät kaikkia aistejasi ja antavat uutta puhtia. Eksoottisia kasviuutteita, kuten passionhedelmää, aloe veraa ja vihreää teetä sisältävä polymeerinaamio virkistää ja luo mielihyvää. Hoidon jälkeen säteilet – ulkoisesti ja sisäisesti.

 

HYDRA PEELING-hoito vähentää ikääntymisen merkkejä, palauttaa ihon hehkun, vaalentaa pigmenttiläiskiä, kirkastaa ihon sävyä. Hoito määräytyy asiakkaan kauneustavoitteen ja ihon herkkyystason mukaan.

Valittavana on kaksi kuorivaa tasoa: 

HYDRA PEELING HYDRA PH-hoito sisältää kemiallisen kuorinnan (biolactone, papaian entsyymit ja fytiinihappo).

HYDRA PEELING HYDRABRASION-hoidon kuorinta on kemiallis-mekaaninen (papaiauute ja luonnon selluloosa).

Hydra Neuve-hierontavaiheen seerumi uudistaa ihoa voimallisesti (passionhedelmän dermostimuliinit). Välitöntä kauneutta, kirkkautta ja kiinteyttä iholle antaa hoidon päättävä erikoisnaamio Hydra beaute (Anticalm ja Camellinaöljy).

KOSTEUTTAVA KASVOHOITO OLON TAPAAN. Klassinen peruskasvohoito vuodesta 2006. Puhdistava ja kosteuttava hoito, jossa pääosaa esittävät kosmetologin kädet. Ihotyypin mukainen kuorinta, mekaaninen puhdistus, rauhottava ja kosteustasapainottava hieronta lämpimien kivien kanssa. Hoito päätetään naamioon, jonka aikana hartiahieronta. 

LIFTOSOME-hoito palauttaa ihon kimmoisuuden, kiinteyden ja ryhdin! Uudistunut raaka-ainepohja (pro-Collagen, alaria esculenta-ja kalpariane-levät, biopeptidit, kariteöljy) ja korkeat vaikuteainepitoisuudet takaavat entistä tehokkaamman hoitovaikutuksen. Kiinteyttäviin tehoaineisiin perustuva erikoiskasvohoito uudistaa ihoa sekä muotoilee kasvojen piirteitä uudelleen, palauttaa elastisuuden ja kiinteyden syvällä ihossa sekä silottaa ryppyjä. Liftosome kehitettiin erityisesti aikuisen naisen ihon tarpeita silmällä pitäen. Lämpönaamio ryhdistää kasvonpiirteitä ja imeyttää ihoon tukikudosta vahvistavaa pro-collagenia sekä alaria esculenta-ja kalpariane-merilevää. Nämä aktiivit aineosat yhdistettyinä lämpöön antavat iholle uutta energiaa, palauttavat ihon elastisuuden ja kiihdyttävät solujen uudistumista. Hoidon jälkeen voit todeta ihosi olevan huomattavasti sileämpi ja väsymyksen aiheuttamat jäljet ovat kadonneet. Olet saanut nuoruutesi kiinteyden ja hehkeyden takaisin. 

Lift Summum – Tehohoito ihon ikääntymisen merkkeihin

Guinot Lift Summum-erikoiskasvohoito on täsmäisku ihon ikääntymisen merkkeihin! Kokonaisvaltainen, kiinteyttävä kasvohoito kasvoille, kaulalle ja decolteelle. Hoidon erikoisuutena ovat kaksoiskuorinta, erittäin aktivoiva ja kohottava hieronta sekä täsmätuote juonteille. Lopputuloksena kiinteämpi, kirkas iho ja kohonnut ilme! Manuaalinen, käsin tehtävä erikoiskasvohoito – iätöntä kauneutta, ihanaa hemmottelua! Hoidon kruunaa OLOn lämminkivihieronnat ja lämmöllään hellivä spa-hoitopeti! 

Sis. pintapuhdistus, höyrykuorinta, kiinteyttävä erikoishieronta kasvoille, lift summum-tehoaine juonteille, lämminkivihieronta decolte/hartiaseutu 20min. sekä erikoisnaamio sekä kasvoille sekä decolteelle. Naamioiden aikana käsihieronta.
(Mahdollisuus yhdistää ihonpuhdistus lisäveloituksesta, vaatii lisävarauksen myös hoitoaikaan) 

Kesto 1 h 30 min. Hinta 140€

Aromatic – Hyvän OLOn hoito
Stressi näkyy kasvoilla tummina silmänalusina sekä harmaana, sameana ihon värinä.

Aromatic Face -kasvohoito rentouttaa kokonaisvaltaisesti, kun taianomaiset tuoksut yhdistyvät kosmetologin ammattitaitoisten käsien kosketukseen. Aromaattiset öljyt ja ainutlaatuinen Aromatic -hieronta hyväilevät kaikkia aistejasi ja antavat uutta puhtia. Eksoottisia kasviuutteita, kuten passionhedelmää, aloe veraa ja vihreää teetä sisältävä polymeerinaamio virkistää ja luo mielihyvää.

Hoidon jälkeen säteilet – ulkoisesti ja sisäisesti.

Sis. höyrykuorinta, rentouttava, aromaattinen erikoishieronta lämpimien kivien kanssa kasvot/decolte/hartiaseutu 30 min. sekä erikoisnaamio.

Kesto 1 h 15 min. Hinta 100 €

Rentouttava, aisteja hellivä Spa-hoito – OLO suosittelee lahjaksi!

Hydra Peeling – kirkastava, ihoa uudistava kuorintahoito
Innovatiivinen, ihosoluja uudistava kasvohoito, joka palauttaa ihon kirkkauden ja hehkun vaalentaen iholla esiintyviä pigmenttimuutoksia. Tehokasta hoitoa pintajuonteisiin sekä ikääntymisen merkkeihin. Erinomainen hoito herättelemään ihoa mikäli viimeisestä hoidosta on vierähtänyt ja ihosi on eloton ja epäpuhdas.
Hoidosta löytyy kaksi tehoa, hellävarainen happokuorinta kaikille ihotyypeille sekä hyrdabrasion mekaaninen kuorinta herkälle iholle.

 

 

Sis. Kuorinta ihotyypin mukaan, uudistava hieronta Hyrda neuve-serum, lämminkivihieronta decolte/hartiaseutu 20min, Hydra beaute-erikoisnaamio.

Kesto 1 h 30 min. Hinta 125 €

Hoitosuositus: 1 hoito viikossa, 3 vkon sarjana tai yksittäishoitona.

(Mahdollisuus yhdistää ihonpuhdistus lisäveloituksesta)

Kosteuttava kasvohoito OLOn tapaan
Manuaalinen, puhdistava ja kosteuttava hoito, jossa pääosaa esittävät kosmetologin kädet.

Sis. höyrykuorinta, ihonpuhdistus tarpeen mukaan sekä 30 min. lämminkivihieronta kasvot/decolte/hartiat sekä naamion.

Perinteinen OLOn huolellinen perushoito vuodesta 2006!

Kesto 2h Hinta 120€

Liftosome, kiinteä ja energinen OLO – erikoiskasvohoito
Liftosome hoito palauttaa ihon kimmoisuuden, kiinteyden ja ryhdin! Iho veltostuu iän, elämänmuutosten sekä väsymyksen myötä. Kasvonpiirteet ”putoavat” ja iho tuntuu veltolta. Kiinteyttäviin tehoaineisiin perustuva erikoiskasvohoito uudistaa ihoa sekä muotoilee kasvojen piirteitä uudelleen, palauttaa elastisuuden ja kiinteyden syvällä ihossa sekä silottaa ryppyjä.

sis. pintapuhdistus, höyrykuorinta, syväkiinteyttävän Pro-collagen tehotiivisteen imeytys, Masque thermolift-lämpönaamio, joka pakottaa hoitoaineita syvemmälle muotoillen kasvojen ääriviivoja, kiinteyttävä hieronta lämpimien kivien kanssa kasvot,decolte,niska/hartiaseutu 30 min., käsihieronta lämpönaamion vaikutusajalla.

Kesto 1 h 30 min. Hinta 140 €

Hoitosuositus: 1 hoito viikossa, 3 vkon sarjana tai yksittäishoitona.

(mekaaninen puhdistus mahdollista yhdistää hoitoon, lisäveloitus)