Hyvä Asiakas, olet sydämellisesti tervetullut OLOon!

 

OLOn hoitokonseptin mukaisesti palvelen Sinua henkilökohtaisesti, kuuntelen toiveitasi ja hoidan kehoasi kokonaisvaltaisesti, laadusta tinkimättä. Laadukkaat Guinot-hoitotuotteet, puhdas, rauhallinen ja kiireetön hoitoympäristö maustettuna visuaalisella nautinnolla, tarjoavat Sinulle tilaisuuden irtautua arjesta ja nauttia täysin OLOstasi!

Hoitola on erittäin rauhallinen, joten näppäilethän ystävällisesti puhelimesi äänettömälle, ilman häiriötekijöitä hoitosi on nautinnollisempi. OLOn ovet ovat aina lukossa, joten palvelen kerrallaan vain Sinua!

Jotta rentoutumisesi olisi täydellinen, en vastaa puhelimeen hoitojen aikana. Halutessasi yhteydenottoa voit jättää yhteystietosi vastaajaan, niin olen Sinuun yhteydessä niin pian kuin mahdollista!

Ajanvaraus toimii parhaiten kotisivujen ajanvarausosion kautta. Suosittelenkin ensisijaisesti nettiajanvarauksen käyttöä, mutta aikaa voit varata myös puhelimella 040-1800888 tai sähköpostilla olo(at)oloihonhoidonerikoisliike.fi tai yhteydenottolomaketta käyttämällä. Varaamalla uuden ajan aina edellisen käynnin yhteydessä varmistamme ihollesi parhaan mahdollisen hoitotuloksen ja oikean hoitovälin.

Ymmärrän, että Sinulle voi tulla este. Hoitojen siirtäminen toiseen ajankohtaan onnistuu sähköpostiisi saamasi hoidon varausvahvistuksen kautta, säilytä siis saamasi sähköposti mahdollista siirtoa tai peruutusta varten. Ilmoitathan kuitenkin puhelimella 040-1800888, mikäli joudut siirtämään tai peruuttamaan aikasi viime hetkellä. Olemme oikeutettuja perimään hoidon hinnasta 50 % korvauksen, mikäli varaus perutaan alle 24 h ennen hoidon alkua. Ikävä kyllä emme hyväksy tekstiviestillä puhelimeen tai facebookin kautta tehtyjä viime hetken peruutuksia.

Ystävällisesti, kosmetologi Outi Hellstén