Reiki, luonnollinen parantava energia 

Reiki on rakkaudellinen, parantava voima tai energia, joka ylläpitää elämää. Reiki on japania ja tulee tavuista Rei ja Ki. Rei tarkoitaa universaalia tietoisuutta tai korkeampaa tietoa. Ki tarkoittaa elämän kaikkialla läsnäolevaa energiaa, voimaa, joka ilmenee kaikessa elävässä. Reiki on rentouttava ja tasapainottava hoito, joka avaa sinulle itsellesi mahdollisuuden parantaa oman elämäsi laatua. Reiki toimii aina korkeimman parhaasi mukaan eikä sitä voi käyttää väärin. Se on luonnollisen parantamisen menetelmä, jossa hoitaja välittää elämänenergiaa kanavana käsiensä kautta.

Reiki on kaikkinaista rakkautta ja elämänenergiaa. Ottamalla reikiä vastaan annamme tälle energialle luvan toimia ja ohjautua sinne, missä on epätasapainoa. Sitä ei voi antaa liikaa eikä sillä koskaan voi vahingoittaa toista. Reikienergia parantaa ja hoitaa fyysisten vaivojen ohella koko ihmistä. Reikiä käytetään uupumuksen hoitoon, päänsärkyhin ja muihin särkyihin sekä kehon ja mielen jännitystiloihin sekä tukihoitona sairauksille. Hoitaja toimii kanavana, energian välittäjänä, josta energia virtaa lempeän kosketuksen avulla hoidettavaan.

Reikin avulla voimme korjata jo syntynyttä epätasapainoa, joka ilmenee esimerkiksi pahan olon tunteena, unettomuutena, masentuneisuutena, erilaisina fyysisinä oireina jne. Monet ihmiset voivat huonosti, vaikka heillä olisi muuten terveelliset elämäntavat. Tunnekeho ja mieli voivat siitä huolimatta voida huonosti, kuten moni nykyisessä kiireisessä elämänmenossa saattaa huomata. Voimme sen avulla myös edesauttaa ja ylläpitää elämämme harmoniaa.

Reikihoito rauhoittaa ja rentouttaa ja voi tuntua mm. erilaisina virtauksina, viileytenä, lämmöntuntemuksina tai vaikkapa kihelmöintinä keholla. Voi tuntua kuin miellyttävä valoisa säteily ympäröisi hoitotapahtumaa. Reiki hoitaakin koko olemusta: kehoa, tunteita ja mieltä. Se voi auttaa kohentamaan olotilaa kaikilla noilla osa-alueilla.

 

Reikihoito
Reiki on rakkaudellinen, parantava voima tai energia, joka ylläpitää elämää. Se on rentouttava ja tasapainottava hoito, joka avaa sinulle itsellesi mahdollisuuden parantaa oman elämäsi laatua. Reiki toimii aina korkeimman parhaasi mukaan. Se on luonnollisen parantamisen menetelmä, jossa hoitaja välittää elämänenergiaa käsiensä kautta. Ottamalla reikiä vastaan annamme tälle energialle luvan toimia ja ohjautua sinne, missä on epätasapainoa. Sitä ei voi antaa liikaa eikä sillä koskaan voi vahingoittaa toista. Reikienergia parantaa ja hoitaa fyysisten vaivojen ohella koko ihmistä. Reikihoitoa käytetään uupumuksen hoitoon, päänsärkyhin ja muihin särkyihin sekä kehon ja mielen jännitystiloihin sekä tukihoitona sairauksille. Hoitaja toimii kanavana, energian välittäjänä, josta energia virtaa lempeän kosketuksen avulla hoidettavaan.
Hoidossa käydään koko keho läpi asettamalla kädet hoidettavan keholle tai kehon lähietäisyydelle. Hoito tapahtuu makuuasennossa, omat vaatteet päällä.
Kesto n.60-75 min, Hinta 50€ (norm.60€)
Reiki etähoitona
Reikiä voidaan tehdä myös etähoitona. Se on yhtä tehokasta kuin lähihoito. Etähoidossa sovitaan hoidon ajankohta ja olisi hyvä, jos voit pysähtyä ja rauhoittua vastaanottamaan lähetyksen. Olethan yhteydessä olo@oloihonhoidonerikoisliike.fi mikäli haluat varata aikaa etähoitoon.
 Kesto n.30 min. Hinta 30 €