Kasvohoito miehelle

High-tech ihonhoitoa – Luotettavia tuloksia!

HYDRADERMIE Très homme on koneellinen high-tech erikoiskasvohoito, joka  on useaan kertaan maailmalla palkittu. Hoidossa yhdistyvät dynaamisen ionisaation syväpuhdistavat ja kosteuttavat vaikutukset, kirkastava ja kosteuttava lämpö/happiterapia, sekä rentouttava kasvo- ja hartiahieronta hot stone-lämminkivien kanssa.  Hoito elvyttää, uudistaa ja vahvistaa ihoa. Väsymyksen jäljet vähenevä ja iho pysyy nuorekkaana. Säännölliset hoitokerrat takaavat puhtaan, tasapainoisen ja kosteuttavan ihon.

Guinot on suunnitellut miehille oman ihonhoitolinjansa. Koostumus, miehekäs tuoksu, sekä imetyminen ovat varmasti jokaisen miehen mieleen. Myös pakkaus on viimeistelty miehekkääksi.

HUOMIOITAVAA! Kaikki OLOn Guinot-hoidot sekä hoitotuotteet sopivat niin miehille kuin naisille!

Miesten kasvohoito – Hydradermie Trés Homme

High-tech ihonhoitoa – Luotettavia tuloksia!

Hydradermie Trés Homme-kasvohoito on koneellinen high-tech erikoiskasvohoito, joka syväpuhdistaa, kosteuttaa ja hoitaa miehen ihon.

Säännölliset hoitokerrat takaavat puhtaan, tasapainoisen ja kosteusrikkaan ihon, jolloin mies näyttää nuorekkaalta ja hyvinvoivalta!

HUOMIOITAVAA! Kaikki OLOn Guinot-hoidot sekä hoitotuotteet sopivat niin miehille kuin naisille!

Sis. höyrykuorinta, mekaaninen puhdistus tarvittaessa, dynaaminen ionisaatio, puhdistava happi/lämpöterapia, hieronta kasvot,niska/hartiaseutu 20 min. lämpimien kivien kanssa, naamio.

Kesto 1 h 45 min. Hinta 140 €