Kasvojen kuntosali – Hydradermie Lift-lihasjumppa

Välittömästi ryhtiä kohottava lihasjumppa kasvojen ja kaulan alueelle

 

HYDRADERMIE LIFT on lifting-kasvohoito, joka kiinteyttää ihoa ja stimuloi kasvojen lihaksia. Syvällä sijaitsevat iholihakset jäntevöityvät ja ihosolujen toiminta aktivoituu, erikoishoidon kasvoja kohottava vaikutus näkyy ja tuntuu. HYDRADERMIE LIFT kohottaa kasvojesi piirteitä välittömästi ja lymfan ansiosta nesteet kasvoilta väistyvät. Vallankumouksellista ihonhoitoa, uskomattomin tuloksin!

Ikääntymisen myötä kasvojenkin lihakset surkastuvat ja siksi kasvot saattavat näyttää väsyneiltä ja iho veltostuneelta. Guinot´n Hyrdadermie Lift-kasvojumpalla palautetaan/kasvatetaan kasvojen lihasmassaa jumppaamalla lihaksia, jolloin myös iho näyttää nuoremmalta ja kiinteämmältä.  Upea hoito ennen juhlia tai virkistämään väsyneitä kasvoja. Hoito parataa verenkiertoa, vaikuttaen positiivisesti ihon väriin, päänsärkyjä helpottaen, jäykille lihaksille mm. purentalihaksille poskissa, kaulan alueelle kiinteyttäen… Jumppa on miellyttävän ja tehokkaan tuntuinen – koukuttavan ihana ryhdikäs olo!

Ikääntymisen ja väsymyksen myötä kasvonpiirteet muuttuvat raskaammiksi ja menettävät ryhdikkyyttään. Aikaisemmat lifting-kasvohoidot ovat vaikuttaneet ainoastaan ihon eri kerroksissa. HYDRADERMIE LIFT on nuoruuden vallankumous, se ulottuu astetta syvemmälle ja stimuloi kasvojen lihaksia kiinteyttäen ja kohottaen kasvonpiirteitä. Hoito toimii kuntosalin tavoin – kasvonpiirteet kohoavat jo ensimmäisellä hoitokerralla!

HYDRADERMIE LIFT on kasvoille kuin kuntosalitreeni vartalolle. Se muotoilee kasvonpiirteitä kiinteyttäen lihaksia ja palauttaen nuorekkaan ulkonäön. Hoidon jälkeen kasvot näyttävät tasaisemmilta ja kiinteämmiltä –ilman pistoksia! Huomaat eron katsomalla peiliin.

Hoitokokonaisuus sisältää nestekierron aktivoinnin, jolla poistetaan kuona-aineita sekä elvytetään mikroverenkiertoa. Kasvolihasten stimuloinnilla saadaan lihaksiin jäntevyyttä sekä täyteläisyyttä.

Toimii virkistävästi ja kohottavasti jo yhdellä kertaa vaikkapa ennen juhlia, mutta pysyvät tulokset saadaan aikaiseksi sarjahoidolla. Aloita kokeilemalla 3-5 kerran hoitosarjaa. Parhaisiin tuloksiin päästään kymmenen kerran hoitojaksolla.

Hydraderm Lift – Erikoiskasvohoito

Kasvojasi kiinteyttävä ja ryhdistävä hoitokokonaisuus, jossa lisätään kasvolihasten volyymia matalataajuusvirtaan perustuvalla lihaksiin kohdistuvalla jumpalla. Kasvolihakset rentoutuvat, ihon väri parenee, mikroverenkierto elpyy sekä kuona-aineet poistuvat ihosta kun hoitoelektrodeja liikutellaan kasvojen nestekierron mukaisesti. Ryhdikäs OLO-hoidossa ihosi kirkastetaan kuorinnalla ja jumpataan kiinteyttävän AgeLogic-geelin kanssa. Täydellisen kaunistava hoito ennen juhlia!

 

OLO suosittelee, upea juhlalook jo yhdestä kerrasta! Sarjalla nuorentava, juonteita merkittävästi vähentävä vaikutus! 

Sis. pintapuhdistus, höyrykuorinta, lymfaattinen avaus ja lihas-stimulaatio, tehoserum, kevyt hieronta kasvot sekä decolte/hartiat 15min., naamio.

Kesto n.1h 30 min. Hinta 140 €

Hydraderm Lift – Lihasjumppa kasvot ja kaula

Välitön kasvojenkohotus! Hoidossa keskitytään tehostetusti kiinteyttämään kasvojen ja kaulan alueen lihaksia pitkään toistuvin liikkein. Voidaan yhdistää myös muihin OLOn kasvohoitoihin!

OLO suosittelee, upea juhlalook jo yhdestä kerrasta! Sarjalla nuorentava, juonteita merkittävästi vähentävä vaikutus! 

Sis. pintapuhdistus, lymfaattinen avaus ja lihas-stimulaatio tehostetusti, hoitovoiteet.

Kesto n. 1 h. Hinta 80 €

-5 hoitokerran sarja, hinta 370€. Sarja-alennus myönnetään toteutuneelle sarjahoidolle 3-4 viikon ajalla.

-10 hoitokerran sarja, hinta 730€. Sarja-alennus myönnetään toteutuneelle sarjahoidolle 5-6 viikon ajalla.

-Kasvohoitojen yhteydessä, hinta 65€

Lift Eye – Silmänympärysihon lihasjumppa erikoishoitona

Kosmetologillasi on tehokas ja hellävarainen ratkaisu kauniin silmänympärysihon saavuttamiseksi. HYDRADERMIE LIFT YEUX –erikoishoito harjoittaa silmiä ympäröiviä kehälihaksia ja tasoittaa ihon virheellisyyksiä. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen rypyt tasoittuvat ja katse saa uuden nuorekkaan ilmeen. Erinomaisia tuloksia turvotukseen, tummiin silmänaluksiin sekä väsymyksen aiheuttamiin muutoksiin. Suositellaan 4-10 kerran sarjahoitona, 2 krt/vko.

Sis. pintapuhdistus, kuorinta, lymfaattinen avaus ja lihasstimulaatio, tehoserum, hieronta, naamio.

Kesto 45 min. Hinta 70 €

Lift Eye– silmänympärysihon lihasjumppa sarjahoitona

Kestävää kauneutta silmänympäryksille! Hoidossa keskitytään tehostetusti kiinteyttämään silmänympärysalueen lihaksia pitkään toistuvin liikkein. Voidaan yhdistää myös muihin OLOn kasvohoitoihin!

Sis. pintapuhdistus, kuona-aineiden poisto ja lihasstimulaatio tehostetusti, hoitovoiteet.

Kesto n.30 min. Hinta 60 €

 

Hydradermie Lift Cou – Tehohoito kaulalle

Kaulan ja leukalinjan alueen oma jumppahoito, joka ennaltaehkäisee veltostumista tai palauttaa iän tai rasituksen tuomia muutoksia. Erinomainen kaksoisleuan kiinteyttämiseen!

Sis. pintapuhdistus, kuorinta, lymfaattinen avaus ja lihasstimulaatio, tehoserum, hieronta ja naamio.

Kesto 45 min. Hinta 70 €

Hydradermie Lift Cou – Kaulahoito sarjahoitona

Hoidossa keskitytään tehostetusti kiinteyttämään kaulan ja leukalinjan alueen lihaksia pitkään toistuvin liikkein.  Voidaan yhdistää myös muihin OLOn kasvohoitoihin!

Sis. pintapuhdistus, lymfaattinen avaus ja lihasstimulaatio tehostetusti, hoitovoiteet.

Kesto n.30 min. Hinta 60 €