Kuumakivihieronta – OLOn Hot stone-hierontahoito

 

Lämmin hoitopeti, rauhallinen ympäristö, lempeä musiikki… Rauhoittava kuumakivihieronta kasvoille lämpimien kivien kanssa vie Sinut täysin toiseen maailmaan! Lämpimät kivet imeyttävät hoitoaineet syvemmälle hoitaen samalla ihosi kosteustasapainoa. Naamion vaikutusajalla hieronta jatkuu hartia-decolte-niska-alueella ja vapauttaen stressiä ja helpottaen kireyttä lihaksissa. Täsmähoito rauhoittamaan kiireisen viikon päätteeksi!

Kuumakivihieronnan historia

Kuumakiviterapiahoidot ovat olleet osa itämaista lääketiedettä yli 5000 vuotta. Viime vuosina kuumakiviterapiasta on tullut erittäin suosittu hoitomuoto ympäri maailman. Hierojat ja terapeutit näkevät kivet muinaisten hoitajien tapaan työkaluina lisäämään tasapainoa, ravitsemaan, lisäämään energiaa ja antamaan asiakkaalle mahdollisimman rentoutuneen olotilan. Lämpimillä kivillä tehtävillä hieronnoilla on pitkät perinteet. Jo muinaiset roomalaiset vannoivat kuumakivihieronnan energisoivaan voimaan.

Yleisimmin käytettyjä kiviä ovat basaltti- ja sedimenttikivet. Kuumat basalttikivet ovat tulivuoren purkauksista muodostuneita painavia laavakiviä, joilla on hyvä lämmönsitomiskyky. Kivien paino ja lämpö yhdessä saavat aikaan miellyttävän, pehmeän tunteen iholla. Kivestä hehkuva lämpö syrjäyttää kivun tunteen lihaksessa. Lämpimillä kivillä hierottaessa vaikutus ulottuu kudoksessa aina 3 cm:n syvyyteen asti johtuen kivien luovuttamasta lämpövaikutuksesta. Kuumakivihieronta rentouttaa lihasta ja lisää sidekudoksen elastisuutta.

Kuumakivihieronnan vaikutus

Kuumakivihieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta, mutta vaikutukset ovat klassista syväkudoshierontaa tehokkaammat. Lisäksi kivet mineraalipitoisuutensa ansiosta hoitavat ja ravitsevat ihoa.  Lihasjännitys sulkee verenkierron melko tehokkaasti. Niinpä hierottaessa lämpimillä kivillä kudosten lämpötilan kohoaminen ja siihen samanaikaisesti tuotettu paine tehostavat verenkiertoa sekä pinta- että syvärakenteissa. Lämmön vaikutuksesta kudoksen aineenvaihdunta vilkastuu. Tehostuneen lymfa-ja verenkierron mukana kudokseen muodostuu runsaasti happea ja ravintoaineita. OLOn kuumakivihieronta sisältyy myös kaikkiin kasvohoitoihin. Erillisenä hierontahoitona erinomainen vinkki vaikkapa lahjaksi!

Kuumakivihieronta – OLOn Hot stone-hierontahoito
Lämmin hoitopeti, rauhallinen ympäristö, lempeä musiikki… Rauhoittava hieronta kasvoille lämpimien kivien kanssa vie Sinut täysin toiseen maailmaan! Lämpimät kivet imeyttävät hoitoaineet syvemmälle hoitaen samalla ihosi kosteustasapainoa. Naamion vaikutusajalla hieronta jatkuu hartia-decolte-niska-alueella ja vapauttaen stressiä ja helpottaen kireyttä lihaksissa. Täsmähoito rauhoittamaan kiireisen viikon päätteeksi!
Sis. ihon valmistava puhdistus, hot stone lämminkivi-hieronnat kasvot/decolte/hartiat 30 min., naamio.
Kesto 50 min. Hinta 80€.