Kasvohoitojen loistavin tähti – Hydradermie Youth

Guinot´n Hydradermie-hoidot ovat täydellisiä, räätälöityjä hoitokokonaisuuksia – tuloksena kirkas, kaunis ja nuorekas iho!

 

HYDRADERMIE YOUTH-hoidot on suunniteltu täyttämään ihosi kaikki tarpeet. Hoidot ovat kosteuttavia, syväpuhdistavia, kiinteyttäviä, rauhottavia, tasapainottavia – juuri Sinun ihollesi räätölöityjä täsmähoitoja. Unohtamatta tietysti tärkeitä, erityistä huomiota kaipaavia alueita, kuten herkkä silmänympärysiho sekä iän paljastavat alueet kaula sekä decolte. OLOn hoidot ovat sisällöltään ja tehokkuudeltaan pidempiä ja huolellisempia syvähoitoja, joissa aikaa on varattu ihosi täydelliseen huomioimiseen. Vankka ammattitaito yhdistettynä tehokkaimpiin hoitometodeihin takaavat loistavat tulokset sekä varmistaa tyytyväisyytesi. Hoidon upea tulos todellakin näkyy ja tuntuu!

Ihosolusi uusiutuvat jatkuvasti. Iän myötä solujen aktiivisuus vähenee, uusiutuminen hidastuu ja ihon elastisuus heikkenee. Guinot´n Hyrdadermie on maailmanlaajuisesti tunnetuin yksittäinen kasvohoito, jota syystä kutsutaankin kuningatarhoidoksi! Dynaamisen ionisaatioprosessin ansiosta hoidon tulokset ovat aivan omaa luokkaansa, uniikki innovaatio mahdollistaa aktiiviaineiden syväimeyttämisen saaden aikaan ennennäkemättömiä tuloksia. Hydradermie Youth uudistaa näkyvästi ihoasi aktivoimalla solutoimintaa sekä stimuloimalla mikroverenkiertoa. Lämpöterapialla edistetään ihosi hapensaantia. Hoitokokonaisuus tehostaa kuona-aineenvaihduntaa sekä optimoi ihosolujesi uusiutumista. Nuorentava Hydradermie Youth hoitomenetelmällä saadaan aikaseksi ennennäkemättömiä tuloksia! 

Hoitoja tekevät ainoastaan ammattitaitoiset, Guinot-erikoiskoulutuksen saneet kosmetologit. Olipa kyseessä sitten New York, Lontoo, Hong Kong, Sydney, Toronto, Madrid tai Tampere, niin HYDRADERMIE YOUTH –kasvohoito vastaa vaativimmankin GUINOT-asiakkaan odotuksia. 

Guinot´n  Hydradermie Youth on patentoitu erikoishoito vastaamaan ihosi tarpeita. Hoito on kolmivaihenen sisältäen dynaamisen ionisaation, happiterapian sekä rentouttavan kasvohieronnan.

Dynaaminen ionisaatio = Tämä ainutlaatuinen, patentoitu menetelmä stimuloi ihosoluja lisäten soluenergiaa ja maksimoiden ihon kauneustavotteiden mukaisten aktiiviaineiden kulkeutumista syvälle ihoon.

Happiterapia = Stimuloi solutoimintaa ja kirkastaa ihoa tehostamalla solujen hapensaantia ja ihon mikroverenkiertoa.

OLOn lämmin hoitopeti kutsuu Sinut nauttimaan pitkistä, huolellisista Hydradermie-laitehoidoista, joissa upea hoidollinen tulos sekä täydellinen rentoutuminen kohtaavat!

Kaunis OLO – täydellinen Hydradermie Youth-kasvohoito

OLOn lämmin hoitopeti kutsuu Sinut nauttimaan pitkästä, huolellisesta Hydradermie-laitehoidosta, jossa upea hoidollinen tulos sekä täydellinen rentoutuminen kohtaavat. Kaunis OLO-hoito on suunniteltu vahvistamaan ihoasi ja antamaan sille uuden loistavan tilaisuuden voida hyvin. Hoidossa erityistä huomiota saavat herkkä silmänympärysiho sekä iän paljastavat alueet kaula sekä decolte. Kaunis OLO-hoito on kestoltaan pidempi ja huolellisempi syvähoito, jossa aikaa on varattu ihosi täydelliseen huomioimiseen. Hoito sisältää pidennetyn, ylellisen hotstone-lämminkivihieronnan, siispä luvassa täydellistä rentoutumista!

 Sis. pintapuhdistus, höyrykuorinta, mekaaninen puhdistus, dynaaminen ionisaatio, lämpöterapia, tehoserum, hieronnat lämminkivien kanssa kasvot, decolte, niska/hartiaseutu 30 min. sekä naamio.

Kesto n. 2 h 30 min. Hinta 155 €

Suositus! Voit valita tämän hoidon tullessasi ensimmäistä kertaa kasvohoitoon tai et ole varma mikä hoito sopisi ihollesi.

 

Kevyt OLO – Hyrdadermie Youth-kosteuttava kasvohoito

Kevyt OLO-hoito on kosteuttava tehohoito, joka on suunniteltu täyttämään ihosi kosteusvarastot. Niin nuorelle, kuin aikuisellekkin iholle kosteus on kuin taikuutta – iho todellakin alkaa loistamaan ja pintakuivuudesta johtuvat ärsytykset väistyvät. Hoidossa käsitellään myös erityistä huomiota kaipaavia alueita, kuten herkkä silmänympärysiho, kaula sekä decolte. Hoidon jälkeen tunnet ihosi ja olosi kevyeksi ja puhtaaksi! Hoidon kruunaa lämminkivihieronnat sekä kehoasi lämmöllä hellivä spa-hoitopeti.

Sis. pintapuhdistus, höyrykuorinta, mekaaninen puhdistus tarvittaessa, dynaaminen ionisaatio, lämpöterapia, hieronnat lämminkivien kanssa kasvot, decolte, niska/hartiaseutu 20min. sekä naamio.

Kesto n. 2 h 15 min. Hinta 150 €

 

 

Hyrdradermie Youth, sarjahoitona 1-5 krt

Hydrademie Youth sarjahoitona takaa upean ja syväkosteutetun ihon. Erinomainen talviaikaan pintakuivuuteen tai jos ihosi kokee vaikeata elämänvaihetta. 

Mikäli ihoasi ei ole hetkeen hoidettu ja siinä on ongelma-alueita, kuten paljon epäpuhtauksia, on tavallista, että ihosi puhdistautuu hoidon jälkeen ja näinollen epäpuhtautta nousee pintaan. Puhdasta, tasapainoista sekä kaunista ihoa tavoiteltaessa sarjahoidolla saadaan parhaat tulokset!

sis. pintapuhdistus, höyrykuorinta, kaksoisionisaatio, happiterapia, imeytyshieronta kasvot sekä kevyt hartiahieronta lämminkievien kanssa, naamio.

(mahdollisuus yhdistää mekaaninen puhdistus lisäveloituksesta, varaathan sen lisätyönä)

Kesto n. 1 h 30 min. Hinta 135 €

Kiinteä OLO – Hydradermie Youth, ikääntyvän ihon superhoito

Ihosolusi uusiutuvat jatkuvasti. Ajan myötä kuitenkin solujen uusiutuminen hidastuu ja ihon elastisuus heikkenee. Iho menettää kiinteyttään, ohenee ja juonteet nousevat esiin. Kiinteä OLO-hoidossa lisätään ihosi solujen aktiivisuutta luoden kiinteämpi, nuorekkaampi ja säteilevämpi iho. Ihosi saa hoidosta vahvistavaa tukea unohtamatta tärkeitä, erityistä huolta kaipaavia alueita, kuten herkkä silmänympärysiho sekä iän paljastavat alueet kaula sekä decolte. Kiinteä OLO-hoidolla saavutetaan loistavat tulokset – kokonaisvaltaisesta rentoutumisesta tinkimättä. Tämä hoitokokonaisuus takaa tehokkuudellaan ennennäkemättömän hehkun ihollesi!

Sis. pintapuhdistus, höyrykuorinta, mekaaninen puhdistus tarvittaessa, dynaaminen ionisaatio Age Logic, happiterapia, tehoserum, hieronnat lämminkivien kanssa kasvot, decolte, niska/hartiaseutu 30 min. sekä naamio.

Kesto n. 2 h 30 min. Hinta 160 €

Kuningatar OLO – täydellinen Hydradermie Youth yhdistettynä Hyrdadermie Lift-kasvojumppaan

Kuningatarhoito on kasvohoitojen kirkkain timantti, jossa yhdistyvät kaikki aikuisen ihon tarvitsemat elementit! Hoitokokonaisuus sisältää täydellisen ihosi janonsammuttajan, Hydraderm-ionisaatioimeytyksen sekä kosteuttavan ja kirkastavan lämpöterapian, mutta myös kasvojesi lihaksiston tehotreenin Hydraderm Lift-kasvojumpan. Hoidossa käytettävät hoitoaineet tarjoilevat ihollesi sekä kosteutta, että tehokkainta kiinteyttä. Kasvojesi piirteet saavat kokonaan uuden ryhdin ja ihosi hehku on varma! Hoidon tulos on nähtävillä peilistä välittömästi. Kuningatar OLO-hoidosta ihosi saa kaiken tuen mitä aikuisen naisen iho kaipaa! Tunnet olosi uudistuneeksi ja täydellisen rentoutuneeksi! Ylellisen hoidon kruunaa pitkät hieronnat lämpimien kivien kanssa sekä käsihieronta.

 Sis. pintapuhdistus, höyrykuorinta, mekaaninen puhdistus tarvittaessa, dynaamnen ionisaatio, happi/lämpöterapia, lymfaattinen avaus ja lihasstimulaatio Lift, tehoserum, pitkät hieronnat lämminkivien kanssa kasvot, decolte, niska/hartiaseutu 30min., naamio sekä käsien hieronta.

Kesto n. 3 h 15 min.. Hinta 220 €

Aurinkoinen OLO – Hydradermie Longue Vie Soleil aurinkohoito ennen ja jälkeen auringonoton

Syväkosteuttava, ihoa valmistava tai korjaava tehohoito iholle ennen tai jälkeen auringonoton. Ruskettumisprosessia tehostava Cellular Life Complex® -yhdiste auttaa ihoasi saavuttamaan kauniin rusketuksen tukien ihon omaa, luonnollista uudistumista sekä ehkäisemään auringon aiheuttamia ikääntymisen merkkejä. Erittäin hyväätekevä hoito myös aurinkoloman jälkeen kosteuttamaan sekä korjaamaan auringon aiheuttamia vaurioita.

Sis. pintapuhdistus, höyrykuorinta, dynaaminen ionisaatio Longue vie soleil, happiterapia, hieronta kasvot,decolte,niska/hartiaseutu 20 min, naamio.

(mahdollista yhdistää myös mekaaninen puhdistus lisäveloituksella)

Kesto n. 2 h 15 min. Hinta 150€

Puhdas OLO – Nuorten oma kasvohoito Hydradermie Young

Nuori iho (13-25-v) kaipaa puhdistusta sekä kosteutta. Puhdas OLO-hoidolla pureudutaan ihon ongelma-kohtiin ja pyritään tasapainottamaan ihon toimintoja. Käsittelyalue on suppeampi kuin muissa kasvohoidoissa, laitteen kanssa käsitellään vain kasvot. Hoidon yhteydessä saat vinkkejä ihonhoitoon kotona sekä tietoa ihonhoidosta. Hoidosta on pyrkimys tehdä mahdollisimman hellävarainen, jotta nuori saisi hyödyn lisäksi mukavan kokemuksen kauneushoitolakäynnistä! Hoitoja myös mahdollista räätälöidä juuri Sinun ihollesi sopivaksi, mm. pidempiä mekaanisia puhdistuksia lääkityksen tueksi (varaa varauksen yhteydessä lisätyönä).

Sis. pintapuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus n.15-25 min., dynaaminen ionisaatio, happi/lämpöterapia, serumin imeytys kasvoille sekä kevyt hartiahieronta, naamio.

 

Kesto 1 h 30 min. Hinta 135 €
Eye Logic silmänympärysihon erikoishoito

Herkälle silmänympärysalueelle kehitetty erikoishoito vähentää turvotusta ja tummia silmänympäryksiä sekä silottaa pintajuonteita. Eye Logic yhdessä aktiiviaineiden kanssa puhdistaa silmänympärysalueen myrkyistä ja saa silmäluomet heti tuntumaan kevyemmiltä. Verenkierto lisääntyy erikoishieronnalla ja ionisaatiolla. Hoidon päätteeksi turvotus ja tummat silmänympärykset ovat vähentyneet ja silmäluomet ovat pehmeämmät ja kevyemmät.

Sis. pintapuhdistus, kevyt kuorinta silmänympärysalueelle, dynaaminen ionisaatio kiinteyttävällä erikoisgeelillä, hieronta silmänympärysalueelle, kohottava erikoisnaamio Yeux age logic.

Kesto 1h. Hinta 100€