Manuaaliset kasvohoidot

 

Tehohoitoa erikoiskasvohoidolla – aktiiviaineiden avulla ihosi hehkuu nuorekkuutta ja on hyvinvoiva!

 

LIFT SUMMUM-hoito on kokonaisvaltainen ja uudenaikainen kiinteyttävä kasvohoito, jonka aikana käsitellään perusteellisesti kasvojen, kaulan ja decolteen iho. Hoidon aikana kiinteyttävä Facelift-vaikutteinen hieronta tasoittaa, vähentää kasvojen ihon ryppyjä ja juonteita, muotoilee kasvojen piirteitä ja kiinteyttää ihoa. Puhdasta C-vitamiinia sisältävän Wrinkle eraser -seerumin sekä puhtaan hyaluronihappoa sisältävän kasvo- ja decoltee-naamion ansiosta kasvohoito uudistaa ja nuorentaa kalpeaa ja väsynyttä kasvojen ihoa parantamalla ihon rakennetta. Kiinteämpi, raikkaampi ja kirkkaampi iho jo ensimmäisen kasvohoidon jälkeen! Guinot Lift Summum-erikoiskasvohoito on täsmäisku ihon ikääntymisen merkkeihin!

 

Kirkastava ja hemmotteleva fresh up-hoito kasvoille – Kirkastava ja virkistävä fresh up-hoito kasvoillesi. Hoito sisältää elvyttävän höyrykuorinnan, ihotyypin mukaisen hoitoseerumin, lempeän kasvohieronnan ihanien lämminkivien kanssa sekä kasvonaamion vaikutusajalla hemmottelevan hartiahieronnan lämpimien basalttikivien kera.

HYDRA PEELING-hoito on superkosteuttaja, joka vähentää ikääntymisen merkkejä, palauttaa ihon hehkun, vaalentaa pigmenttiläiskiä kirkastaen ihon sävyä. 

HYDRA PEELING HYDRABRASION-hoidon tehokas kuorinta on kemiallis-mekaaninen (papaiauute ja luonnon selluloosa).

Hydra Neuve-hierontavaiheen seerumi uudistaa ihoa voimallisesti (passionhedelmän dermostimuliinit). Välitöntä kauneutta, kirkkautta ja kiinteyttä iholle antaa hoidon päättävä erikoisnaamio Hydra beaute (Anticalm ja Camellinaöljy).

 

KOSTEUTTAVA KASVOHOITO OLON TAPAAN – Klassinen peruskasvohoito vuodesta 2006. Puhdistava ja kosteuttava hoito, jossa pääosaa esittävät kosmetologin kädet. Ihotyypin mukainen kuorinta, mekaaninen puhdistus, rauhottava ja kosteustasapainottava hieronta lämpimien kivien kanssa. Hoito päätetään naamioon, jonka aikana hartiahieronta. 

 

DETOXYGENEhoito auttaa ihoasi hengittämään! Guinot´n uusin hoito on kehitetty vastaamaan tämän ajan haasteisiin, kuten sameuteen ja ihon huonovointisuuteen. Ihohuokosia tukkivat ilmaston ja sisäilman saasteet, kuten pakokaasut, siitepölyt, pölyt ja bakteerit. Myös elämäntavoista johtuva toksiinien tuotannon lisääntyminen huonon ruokavalion, stressin ja unenpuutteen vuoksi vaikuttaa ihon kirkkauteen ja sen hyvinvointiin. Väsyneen, elottoman, epätasaisen ja stressaantuneen ihon hoitoon Détoxygéne-kasvohoito on paras ratkaisu! Kasvohoidon kaksoiskuorinta uudistaa ihoasi papaijauutteen sekä selluloosan avulla. Kasvonaamio koostuu mm. vihreästä savesta, joka imee puoleensa toksiineja ja epäpuhtauksia. Hapensaantia tehostava hieronta tehdään ATP:tä ja Actienergie -sisältävällä hierontavoiteella. Kasvohoito sopii miehille ja naisille, nuoremmille ja vanhemmille, sarjahoitona ja yksittäisenä kirkastavana hoitona.

 

Lift Summum – Tehohoito ihon ikääntymisen merkkeihin

Guinot Lift Summum-erikoiskasvohoito on täsmäisku ihon ikääntymisen merkkeihin! Kokonaisvaltainen, kiinteyttävä kasvohoito kasvoille, kaulalle ja decolteelle. Hoidon erikoisuutena ovat kaksoiskuorinta, erittäin aktivoiva ja kohottava hieronta sekä täsmätuote juonteille. Lopputuloksena kiinteämpi, kirkas iho ja kohonnut ilme! Manuaalinen, käsin tehtävä erikoiskasvohoito – iätöntä kauneutta, ihanaa hemmottelua! Hoidon kruunaa OLOn lämminkivihieronnat ja lämmöllään hellivä spa-hoitopeti! 

Sis. pintapuhdistus, höyrykuorinta, kiinteyttävä erikoishieronta kasvoille, lift summum-tehoaine juonteille, lämminkivihieronta decolte/hartiaseutu 20min. sekä erikoisnaamio sekä kasvoille sekä decolteelle. Naamioiden aikana käsihieronta.


(Mahdollisuus yhdistää ihonpuhdistus lisäveloituksesta, vaatii lisävarauksen myös hoitoaikaan) 

Kesto 1 h 30 min. Hinta 145€

Kirkastava ja hemmotteleva fresh up-hoito kasvoille

Kirkastava ja virkistävä fresh up-hoito kasvoillesi. Hoito sisältää elvyttävän höyrykuorinnan, ihotyypin mukaisen hoitoseerumin, lempeän kasvohieronnan ihanien lämminkivien kanssa sekä kasvonaamion vaikutusajalla hemmottelevan hartiahieronnan lämpimien basalttikivien kera.

Hoidon jälkeen säteilet – ulkoisesti ja sisäisesti.

Sis. elvyttävä höyrykuorinta, hoitoserum, rentouttava hieronta lämpimien kivien kanssa kasvot/decolte/hartiaseutu sekä naamio.

Kesto 1 h. Hinta 110€

Rentouttava, aisteja hellivä Spa-hoito – OLO suosittelee lahjaksi!

Hydra Peeling – kirkastava, ihoa uudistava kuorintahoito

Innovatiivinen, ihosoluja uudistava kasvohoito, joka palauttaa ihon kirkkauden ja hehkun vaalentaen iholla esiintyviä pigmenttimuutoksia. Tehokasta hoitoa pintajuonteisiin sekä ikääntymisen merkkeihin. Erinomainen hoito herättelemään ihoa mikäli viimeisestä hoidosta on vierähtänyt ja ihosi on eloton ja epäpuhdas.
Hoidosta löytyy kaksi tehoa, hellävarainen happokuorinta kaikille ihotyypeille sekä hyrdabrasion mekaaninen kuorinta herkälle iholle.

 

Sis. Kuorinta ihotyypin mukaan, uudistava hieronta Hyrda neuve-serum, lämminkivihieronta decolte/hartiaseutu 20min, Hydra beaute-erikoisnaamio.

Kesto 1 h 30 min. Hinta 140 €

(Mahdollisuus yhdistää ihonpuhdistus lisäveloituksesta, vaatii lisävarauksen myös hoitoaikaan) 

Kosteuttava kasvohoito OLOn tapaan

Manuaalinen, puhdistava ja kosteuttava hoito, jossa pääosaa esittävät kosmetologin kädet.

Sis. höyrykuorinta, ihonpuhdistus tarpeen mukaan sekä 30 min. lämminkivihieronta kasvot/decolte/hartiat sekä naamion.

Perinteinen OLOn huolellinen perushoito vuodesta 2006!

Kesto 1h 45min. Hinta 140€

Detoxygene – kirkastava uutuushoito!

Upea DETOXYGENE-hoitouutuus ennen kaikkea kirkastaa ihoa. Hoidon jälkeen iho on pehmeämpi ja kimmoisampi sekä tärkeimpänä, ihon on helpompi hengittää! Ilmansaasteet sisällä ja ulkona sekä elämäntavat, saavat usein terveenkin ihon huonovointisen näköiseksi ja toimimaan huonommin. Upea hoito kirkastamaan sameaaihoa talven jäljiltä!

 sis. pintapuhdistus, kaksoiskuorinta höyryn kanssa, puhdistava naamio vihreästä savesta, uudistava hieronta lämpimien kivien kanssa kasvot, decolte,niska/hartiaseutu 30 min., käsihieronta naamion vaikutusajalla.

Kesto 1 h 30 min. Hinta 140 €

(Mahdollisuus yhdistää ihonpuhdistus lisäveloituksesta, vaatii lisävarauksen myös hoitoaikaan)