Jalkahoidot

Jalkojenhoito on osa terveydenhoitoa!

Jalkojemme tulisi kantaa meitä elämämme loppuun saakka mahdollisimman kivuttomasti ja terveenä. Jalkojen ihoon ja kynsiin vaikuttavat useat sisäiset ja ulkoiset tekijät mm. seisomatyö, perinnöllinen jalan malli, hikoilutaipumus tai harrastukset. Jalkoihin kohdistuva rasitus ja paine tulee usein esiin kovettumina, hiertyminä ja hankaumina.

Jalkahoidossa ihomuutokset, kuten känsät ja kovettumat, poistetaan jolloin niiden aiheuttama mahdollinen kipu helpottaa. Jalkahoidon merkitys kasvaa, jos sairastat diabetestä, reumaa tai psoriasista. Näinollen jalkojen hoitotarpeetkin vaihtelevat yksilöllisesti.

Hoito sisältää lämpimän jalkakylvyn, jalkojen hoidon, kynsien lakkauksen halutessasi sekä rentouttavan hieronnan. Jalkahoidon jälkeinen olo onkin yksi parhaista! Hoidon yhteydessä saat tarpeellista tietoa jalkojesi kunnosta sekä ohjausta kotihoitoon ja tuotevalintoihin. 

 

Perusjalkahoito

Jalkojemme tulisi kantaa meitä elämämme loppuun saakka mahdollisimman kivuttomasti ja terveenä. Jalkojenhoito onkin osa terveydenhoitoa! Hoidossa käsitellään jalat yksilöllisesti, Sinun jalkojesi tarpeen mukaisesti. Hoidon jälkeen olosi on kevyt ja virkistynyt! 
sis. kylvetys, kovettumien poisto, kynsien hoito, lakkaus ja rentouttava hieronta (hoitoalue polveen saakka)
Kesto 1 h 30 min. Hinta 75 €
Muistathan aloittaa jalkavoiteen käytön heti hoidon jälkeen, niin saat pitää jalkasi pehmeinä ja kauniina pidempään!
Deluxe-jalkahoito 
Jalkojemme tulisi kantaa meitä elämämme loppuun saakka mahdollisimman kivuttomasti ja terveenä. Jalkojenhoito onkin osa terveydenhoitoa! Hoidossa käsitellään jalat yksilöllisesti, Sinun jalkojesi tarpeen mukaisesti. Hoidon jälkeen olosi on kevyt ja virkistynyt! Hoito sisältää ylellisen kuorinnan polveen saakka sekä pidennetyn jalkahieronnan.
sis. kylvetys, kovettumien poisto, kynsien hoito, ylellinen kuorinta, rentouttava pitkä jalkahieronta sekä kynsien lakkaus. (hoitoalue polveen saakka)
Kesto 2h. Hinta 100 €
Muistathan aloittaa jalkavoiteen käytön heti hoidon jälkeen, niin saat pitää jalkasi pehmeinä ja kauniina pidempään!
Kevyet Jalat -käsittely
Jalat pehmennetään sokeri-kiwi -kuorinnalla, joka poistaa tehokkaasti kuolleen ihosolukon. Jalkoihin hierotaan nesteitä poistava, viilentävä sekä lymfa- ja laskimosuonia hoitava jalkageeli. Tuloksena virkistynyt olo ja kevyemmät jalat! Erinomainen hoito esim. helteellä, kesken työpäivän, shoppailun lomassa, ennen iltatilaisuutta tai matkaa.
Kesto 20 min. Hinta 40 €