OLOn tehostehoidot – mahdollista sisällyttää hoitoihin

 

LYMFA on käsintehtävää, kevyttä pumppaavaa hierontaa, joka kohdistuu imusuonistoon – ja solmukkeisiin. Tärkein lymfan vaikutuksista on nesteen poistuminen, jolloin turvotus vähenee, aineenvaihdunta vilkastuu ja jännittyneet lihakset rentoutuvat. Vaikutus kohdistuu imunestekiertoon, verenkiertoon, hermojärjestelmään, sileään lihaksistoon sekä immuniteettiin. Sen tarkoituksena on lymfan eli imunesteen virtauksen vilkastuttaminen niin, että kudoksiin patoutuneet elimistön nesteet ja kuona-aineet lähtevät liikkeelle ja kulkeutuvat edelleen käytettäviksi soluihin tai poistuvat elimistöstä. Turvotus laskee, iho pehmentyy sekä ihon toiminnot elpyvät. Lymfahoito on lempeää ja kivutonta. Hoito sopii kaikille terveille rentouttavana ja virkistävänä hoitona sekä ennaltaehkäisevään terveyden- ja kauneudenhoitoon, mutta erityisesti aknen, rossacean, couperosan, ihon tulehduksellisten tilojen, arpien ja palovammojen hoitoon sekä turvotuksen poistamiseen kasvoilta ja silmänympärysalueelta. Parantaa palautumista kirurgisista toimenpiteistä, suositeltavaa tällöin ennen-ja jälkeenhoitona. Hoitoa voidaan ottaa sillointällöin irrallisena, sarjahoidolla saadaan aikaan pysyvämpiä tuloksia.

MIKROKUORINTA on pienillä kristallikiteillä tehtävää mekaanista kuorintaa kasvoille, jota suositellaan erityisesti huonosti toimivalle, epäpuhtaalle, ikääntyvälle iholle sekä arpiin. Kuoriva kidejauhe irrottaa ihon pinnalta kuollutta solukkoa, epäpuhtauksia ja talia sekä hioo arpikudosta ja suurentuneita ihohuokosia. Hoitopään alipaineimu hieroo ihoa vilkastuttaen sen mikroverenkiertoa ja aktivoiden lymfanestekiertoa. Ihon toiminnan parantuessa jo solutasolla, saadaan aikaan kokonaisvaltainen uudistuminen ja hoitavien aineiden maksimaalinen vaikutus. 

IHONPUHDISTUSTA on mahdollista toteuttaa suunnitellusti esimerkiksi aknen hoidossa lääkityksen tueksi. 

 

Lymfahoito kasvoille
Lymfa on käsintehtävää, kevyttä pumppaavaa hierontaa, joka kohdistuu imusuonistoon – ja solmukkeisiin. Lymfahoito on lempeää ja kivutonta. Hoito sopii kaikille terveille rentouttavana ja virkistävänä hoitona sekä ennaltaehkäisevään terveyden- ja kauneudenhoitoon, mutta erityisesti aknen, rossacean, couperosan, ihon tulehduksellisten tilojen, arpien ja palovammojen hoitoon sekä turvotuksen poistamiseen kasvoilta ja silmänympärysalueelta. Parantaa palautumista kirurgisista toimenpiteistä, suositeltavaa tällöin ennen-ja jälkeenhoitona. Hoitoa voidaan ottaa sillointällöin irrallisena, sarjahoidolla saadaan aikaan pysyvämpiä tuloksia.

Kesto 1 h. Hinta 80€

Mikrokuorinta

Mikrokuorinnalla upeat tulokset vanhojenkin arpien hoidossa. Hoidon voi yhdistää osana mihintahansa kasvohoitoon. Mikrokuorinta-hoitoa ei kuitenkaan suositella tehtäväksi aurinkokautena.

Mikrokuorinta kasvohoidon yhteydessä kesto

Kesto 15 min. Hinta 25 €

Ihonpuhdistus

Mekaaninen ihonpuhdistus, miliumien poisto, lisänä hoitoon 

Kesto 15 min.  Hinta 10€ 

Kesto 30 min. Hinta 20€