KARVANPOISTOT, sokeri/lämminvaha/epilaatio

 

 

 

SOKEROINTI on muinainen karvanpoistomenetelmä Egyptistä. Sokeroinnilla on myös pitkät perinteet Pohjois-Afrikassa ja lähi-idässä. Sokeroinnilla poistetaan ihokarvoja sokerimassalla karvatuppea myöten ja menetelmä on hygieninen, tehokas ja hellävarainen. Sokerointiin käytettävä sokerimassa on 100 % luonnontuote, joka ei sisällä yleisesti allegisoivia aineita. Sokerointi onkin ihoystävällisin tapa poistaa karvoja, ja se sopii kaikenlaisille karvoille ja ihotyypeille, jopa kuivalle ja herkälle iholle. Säännöllisellä ihon kosteutuksella ja kuorinnalla estät tehokkaasti sisäänkasvaneiden karvojen syntyä. Sokeri soveltuu loistavasti myös ihonkuorintaan. 

 


LÄMMINVAHAUS on nopea karvanpoistomenetelmä, jossa ihokarvat poistetaan juurineen. Lämmivahaus sopii erittäin hyvin mm. kulmakarvojen vahaukseen, jonka vaha on hellävaraita helmiäisvahaa. Karva-alueelle levitetään karvanpoistovaha, johon ihokarvat tarttuvat. Vaha ja ihokarvat poistetaan nopeasti kangasliinalla. Tulos kestää karvankasvusta ja ihoalueesta riippuen 1-4 viikkoa.

 

 

EPILAATIOlla eroon yksittäisistä, häiritsevistä ihokarvoista jopa pysyvästi! Ohuen neulan ja korkeataajuisen sähkövirran avulla poltetaan karvajuurinysty, joka estää uuden karvan kasvamista. Epilaation tehokkuus riiippuu säännöllisyydestä, ensimmäisellä kerralla hoitotulos voi olla jopa 70%, mutta se on uusittava jotta karva kuolisi lopullisesti. Karva ohenee ja vaalenee jokaisen käsittelyn seurauksena. Epilaatio on jonkinverran kivuliasta. Yksittäisten karvojen poltto on yleensä hyvin siedettyä. Hoidon jälkeen iho on lievästi turvonnut ja punoittaa, mutta jo toisella hoitokerralla iho kestää polton vähemmillä seurauksilla. Ihon on suojattava käsittelyn aikana auringolta pigmenttimuutosten välttämiseksi. Epilaatiota ei tehdä kesällä kuumana aurinkoaikana.

 

 

 

Sokerointi

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti, mutta tehokkaasti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on karvaton, pehmeä, silkkinen ja terve iho. Tämän menetelmän avulla saadaan poistettua lyhimmätkin ihokarvat koko vartalolta, herkimmiltäkin alueilta ja vieläpä miellyttävän makeasti sokerilla!

Sokeroinnin jälkeen saunaa, urheilua ja yleisesti ottaen hikoilua olisi hyvä välttää seuraavat 12 tuntia. Kainalokarvojen sokeroinnin jälkeen deodorantin käyttöä olisi syytä välttää 12 tuntia, ja kasvojen karvanpoiston jälkeen on hyvä välttää ihoa tukkivia meikkiaineita myös 12 tuntia. Sokeroinnin jälkeen ihoa tulisi suojata auringolta ainakin seuraavana päivänä, ja ihoa ei ole hyvä kuoria heti sokeroinnin jälkeen tai seuraavana päivänä.

Sääret – Hinta 57 €

-Kainalot – Hinta 30 €

-Bikinirajan siistiminen, kesto n.15min. Hinta 50 €

-Brasilialainen sokerointi, vain naisille 

  – ensimmäinen kerta, kesto n. 45 min. Hinta 70 €

  – huolto 3-4 vkon välein, kesto n. 30 min. Hinta 55 €

Depilaatio – lämminvahaus

Lämminvahauksen  jälkeen saunaa, urheilua ja yleisesti ottaen hikoilua olisi hyvä välttää seuraavat 12 tuntia. Kasvojen karvanpoiston jälkeen on hyvä välttää ihoa tukkivia meikkiaineita myös 12 tuntia. Vahauksen jälkeen ihoa tulisi suojata auringolta ainakin seuraavana kahtena päivänä ja kuorintaa välttää seuraavan viikon aikana.

-Kulmakarvat (erittäin siisti lopputulos, vähentää merkittävästi karvankasvua!) Hinta 20 €

-Ylähuulen seutu – Hinta 15 €

-Leuan ympärysalue – Hinta 20 €

(

Epilaatio – neulapoltto

Eroon yksittäisistä, häiritsevistä ihokarvoista jopa pysyvästi! Ohuen neulan ja korkeataajuisen sähkövirran avulla poltetaan karvajuurinysty, joka estää uuden karvan kasvamista. 

 

Epilaation tehokkuus riiippuu säännöllisyydestä, ensimmäisellä kerralla hoitotulos voi olla jopa 70%, mutta se on uusittava jotta karva kuolisi lopullisesti. Karva ohenee ja vaalenee jokaisen käsittelyn seurauksena. Epilaatio on jonkinverran kivuliasta. Hoidon jälkeen iho on lievästi turvonnut ja punoittaa, mutta jo toisella hoitokerralla iho kestää polton vähemmillä seurauksilla. Ihon on suojattava käsittelyn aikana auringolta pigmenttimuutosten välttämiseksi. Ei suositella kesällä kuumana aurinkoaikana.

Epilaatio – neulapoltto tuntiveloituksella kuluneen ajan mukaan

Epilaatio (kasvojen ja kaulan alue)  15 min. Hinta 30€

Epilaatio (kasvojen ja kaulan alue) 30 min. Hinta 60€

Epilaatio (kasvojen ja kaulan alue) 1 h. HInta 120 €