LPG – Hoikentava vartalohoito, joka sulattaa vartalostasi senttejä!

Täydellinen hoito kiinteyttämään vartaloa ja poistamaan nesteitä kehosta

 LPG® Endermologie® vartalohoito:

 • Tasoittaa selluliitti-ihoa, ihokerroksia kiinnipitävät sidekudossäikeet saavat elastisuutta, jolloin appelsiini-iho tasoittuu
 • Lisää aineenvaihduntaa poistaen nestekertymiä kehosta; keventää oloa!
 • Vartalon muotojen palautuminen (lihasten piirteiden korostuminen)
 • Positiivinen vaikutus hormonitoimintaan
 • Rentouttava vaikutus parantaen unen laatua
 • Kiinteyttää veltostunutta ihoa, erinomainen esim. synnytyksen tai painonpudotuksen jälkeen
 • Muokkaa paikallisia rasvakertymiä; hoito stimuloi rasvasoluja lisäten rasvasolujen lipolyysiä jopa 70%. Hyvä vaihtoehto rasvaimulle!
 • Kuorii ihoa tehden siitä silkkimäisen pehmeän
 • Parantaa/nostaa arpikudosta pintaan – erinomainen esimerkiksi selän aknearpiin
 • Nopeuttaa revähdysvammojen parantumista
 • Ikääntymistä hidastava vaikutus
 • Lieventää turvotusta, tasapainohäiriöitä ja traumojen jälkitiloja sekä parantaa nivelten liikkuvuutta
 • Vähentää selittämättömiä kiputiloja mm. fibromyalgia ja reuma-potilailla. Positiivinen vaikutus psoriasikseen.
 • Nopeuttaa palovammojen ja arpien parantumista

LPG-terapia on Ranskassa 1986 kehitetty hierontamenetelmä, jossa kudoksia muokataan motorisoitujen rullien ja alipaineen (imun) avulla. LPG laite valmistettiin alun perin palovamma-arpien hoitoon. Nykyään maailmalla suoritetaan päivittäin yli 100 000 hoitokertaa urheilun, terapian, kauneuden ja hyvinvoinnin alueella. LPG on turvallinen ja luonnonmukainen mekaaniseen vaikutustapaan perustuva hoitotekniikka, jolla vaikutetaan pehmytkudoksiin, aineenvaihduntaan, hormonitoimintaan ja hermostoon. LPG:n vaikutuksesta on hyvien käytännön kokemusten lisäksi myös tieteellistä näyttöä.

Leikkauksen jälkitiloissa LPG-hoito vähentää turvotusta ja nopeuttaa kuona-aineiden poistumista, edistäen näin leikkauksesta toipumista. LPG-hoidolla pystytään vaikuttamaan ennaltaehkäisevästi arpikudoksen syntymiseen sekä vaikuttamaan myös vanhaan arpikudokseen.

Lipomassagen tekniikka on tieteellisesti todistettu ainutlaatuinen hoitomuoto paikallisille rasvakertymille, jolla saadaan aktivoitua rasvasolussa olevaa Beta- reseptoria. LPG-hoitomenetelmä takaa nopeita tuloksia vartalon kiinteytyksessä sekä paikallisten rasvakertymien ja veltostuneen ihon hoidossa.

Aktivoimalla rasvasolun B reseptoreita vaikutetaan rasva- aineenvaihduntaan. Menetelmän tarkoitus on aktivoida rasvasoluja entistä tehokkaammin. Erityisesti kehon ongelma-alueilla, joihin liikunta ja ruokavalio eivät vaikuta, lipomassage on ratkaisu. Näkyviä tuloksia saadaan jopa 6 hoitokerran jälkeen. Myös selluliitti-iho tasoittuu, kun sidekudoksesta tulee elastinen ja joustava. Sidekudoksen aineenvaihdunta vilkastuu ja kudoksen arkuus vähenee. Veltostunut kudos kiinteytyy kollageenin ja elastiinin vahvistumisen myötä. Hoidolla on tutkitusti ANTI-AGE EFFECT!

Lipomassagen avulla vartalosi hoikentuu ja kiinteytyy halutuista paikoista ja tuloksena on upea, sopusuhtaisempi vartalo. Hoitoa suositellaan toteutettavaksi 2-3 kertaa viikossa, 10-15 kerran sarjana. Ylläpitohoidot 1-2 kertaa kuukaudessa pitävät yllä saavutettua tulosta. Sarjan aikana liikunnan lisääminen ja ruokavalion muuttaminen tehostaa hoitotuloksia.

LPG – hoikentava vartalohoito

Täydellinen hoito kiinteyttämään vartaloa, poistamaan nesteitä kehosta sekä tukemaan aineenvaihduntaa sekä laihdutusta. Lipomassagen avulla vartalosi hoikentuu ja kiinteytyy halutuista paikoista ja tuloksena on upea, sopusuhtaisempi vartalo. Laiteosuuden kesto hoidossa 55 minuuttia, käynti sisältää vartalovoiteen. Käsiteltävä alue koko keho, lukuunottamatta kasvoja sekä rintoja. Hoito tapahtuu sukkapuvun läpi. Sukkapuvun alle jää omat alushousut, suositus niille olisi mahdollisimman vähän kangasta esim. string-malli, jotta laitteen ja ihon väliin ei jää paksua kangasta.

 

Kesto n.1 h 15min. Hinta 67€

LPG-hoito vartalolle sarjana 2-3 krt/vko10 x hoitosarja –  620 €. Sarja-alennus myönnetään toteutuneelle 10 hoidon sarjalle 5-6 viikon ajalla.

Hoidosta saatavana myös pidempi jo LPG-hoidolle tottuneelle keholle tarkoitettu kokonaisuus. Kesto 1 h 45 min., hinta 100€.

HUOM! Mikäli varaat sarjahoitoa, huomioithan ettei hoitoja voi tehdä peräkkäisinä viikonpäivinä, vaan hoitojen välissä on oltava vähintään yksi palautumispäivä.