LPG hoito vartalolle – uskomaton laitehoito, joka sulattaa vartalostasi senttejä!

LIPOMASSAGE

Lipomassagen ROLL´in tekniikka on tieteellisesti todistettu ainutlaatuinen hoitomuoto paikallisille rasvakertymille, jolla saadaan aktivoitua rasvasolussa olevaa Beta- reseptoria. Tämä uusi LPG hoitomenetelmä takaa nopeita tuloksia vartalon kiinteytyksessä sekä paikallisten rasvakertymien ja veltostuneen ihon hoidossa.

Aktivoimalla rasvasolun B reseptoreita vaikutetaan rasva- aineenvaihduntaan. Uuden menetelmän tarkoitus on aktivoida rasvasoluja entistä tehokkaammin. Erityisesti kehon ongelma-alueilla, joihin liikunta ja ruokavalio eivät vaikuta, lipomassage on ratkaisu. Näkyviä tuloksia saadaan jopa 6 hoitokerran jälkeen. Myös selluliitti-iho tasoittuu, kun sidekudoksesta tulee elastinen ja joustava. Sidekudoksen aineenvaihdunta vilkastuu ja kudoksen arkuus vähenee. Veltostunut kudos kiinteytyy kollageenin ja elastiinin vahvistumisen myötä. Hoidolla on tutkitusti ANTI-AGE EFFECT.

Lipomassagen avulla vartalosi hoikentuu ja kiinteytyy halutuista paikoista ja tuloksena on upea, sopusuhtainen vartalo. Miehillä hoito tuo lihakset paremmin esiin. Hoitoa suositellaan 2-3 kertaa viikossa, 10-15 kerran sarja. Ylläpitohoidot 1-2 kertaa kuussa. Sarjan aikana liikunnan lisääminen ja ruokavalion muuttaminen tehostaa hoitotuloksia.

Lipomassage on kivuton, riskitön ja luonnollinen vaihtoehto rasvaimulle – takuuvarmat tulokset lähes 20 vuoden kokemuksella, OLO suosittelee!

sis. hoito n. 55 min, vartalovoide

LPG-hoito vartalolle, 1 h 15 min – 65€

LPG-hoito vartalolle sarjana 2-3 krt/vko10 x hoitosarja –  600 €