OLOn Lahjakortit

Uniikkeja Kauneushetkiä OLOn lahjakortilla!

Kauniisti tekstatun sekä pakatun lahjakortin saat suoraan hoitolasta. Halutessasi noutaa lahjakortin tiettyyn aikaan, voit soittaa tai lähettää viestiä sähköpostitse, alla olevan tilauslomakkeen kautta tai tekstiviestitse. Huomioithan tarvittavat tiedot lahjakortin kirjoittamiseen eli saajan nimi, summa sekä päivämäärä, jolloin lahjakortti annetaan saajalle.

 

Lahjakortti OLOn verkkokaupasta

OLOn lahjakortin voit ostaa turvallisesti verkkokaupasta, helppoa! Maksu suoritetaan verkkopankin kautta. Lahjakortti lähetetään ilmoitettuun osoitteeseen 1-3 vuorokauden kuluessa. 

Käsin tekstatun lahjakortin tilaus postitse

Voit tilata lahjakortin myös oheisella lomakkeella. Autamme mielellämme Sinua valitsemaan sopivan hoidon tai hoitosarjan.

Lahjakortin voit tilata haluamallesi summalle ja sen voi käyttää myös tuoteostoihin. Lahjakortti on voimassa 3 kk päivätystä päivämäärästä. Jos Sinulla on tiedossa juuri tietty päivä jolloin haluat antaa lahjakortin, esimerkiksi syntymäpäivä, niin merkkaathan sen päivän sarakkeeseen, muuten lahjakortti päivätään lähetyspäivämäärälle. Muistathan mainita myös lahjansaajan nimen ”tilaukseen liittyvät huomiot” kohtaan sekä kortin summan.

Voit tilata lahjakortin myös sähköpostilla olo(at)oloihonhoidonerikoisliike.fi tai puhelimitse 040-1800 888.  

Maksu suoritetaan ennakkoon viitenumeroa käyttäen. Postitamme lahjakortin 1-3 vuorokauden kuluessa saatuamme suorituksesi lahjakortista. Toimituskuluina perimme 3 €.